[ Produkty: ... ]
Oceń produkt:
(Oceniano 45 razy)

Zobacz więcej od:  

::Różne::

Pascal Baudar - Roślinny browar

Cena: 49,90 zł
45,00 zł (5% VAT)
Taniej o : 4,90 zł

Produkt niedostępny

VM_FAVORITE_NOLOGIN
  • Szczegóły produktu
  • Zapytaj o produkt
  • Recenzje klientów

 

Nowy wymiar fermentacji – niepowtarzalne napoje pełne zdrowych bąbelków!Jak zrobić domowe wino z jeżyn? Czy można fermentować igły sosny? Jak przygotować ocet jabłkowy?

 

Szampan z kwiatów bzu, piwo imbirowe, kwas chlebowy i wino z owoców lasu – to tylko niewielki wycinek przepysznych napojów, które nauczysz się przyrządzać korzystając ze wskazówek Pascala Baudara.

 

Sandor Katz, autor Sztuki fermentacji, zachwycił się nowatorskim podejściem Pascala Baudara do fermentacji. Dzięki tej książce masz okazję poznać unowocześnione przez niego klasyczne receptury. Baudar nie tylko odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, ale pokazuje również, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to zaskakujące smakiem napoje, których przygotowywanie będzie prawdziwą kulinarną przygodą.

 

Ten inspirujący zbiór przepisów zachęca do samodzielnego tworzenia niebanalnych połączeń smakowych w napojach alkoholowych i bezalkoholowych. Razem z Baudarem odkryjesz potencjał kulinarny w lokalnych produktach i tych, które możesz znaleźć w pobliskim lesie.

 

Uruchom swój domowy roślinny browar i przejdź na musującą stronę mocy!

 

Fermentacja w nowej odsłonie! Napoje bezalkoholowe i alkoholowe, o niebanalnych połączeniach smakowych, które zachwycą twoich gości. Domowe wino z jeżyn, piwo cytrynowe z bylicą, cydr z szałwi – to tylko niektóre z inspirujących przepisów, jakimi dzieli się Pascal Baudar. Uruchom swój domowy browar już dziś!

 

 

---------------------------------------------------------------------------

 

Przekład: Bartłomiej Kotarski

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Szczegóły wydania:
forma wydania: książka
wydawnictwo: Kobiece
miejsce wydania: Białystok 2017
ilość stron: 318  135 mm x 205 mm
oprawa: twarda
ISBN:978-83-66234-79-6






Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

Kod antysapmowy Odśwież

Może zainteresują cię również te produkty

Praca zbiorowa - Fermentacja warzyw
Praca zbiorowa - Fermentacja warzyw
59,90 zł
55,00 zł
Taniej o : 4,90 zł
Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji
Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji
79,90 zł
72,00 zł
Taniej o : 7,90 zł
Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja
49,90 zł
45,00 zł
Taniej o : 4,90 zł

Wszytkie kategorie