Marta Dymek - Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
64,00 zł (5% VAT)
Taniej o : 5,00 zł
- Szczegóły produktu
- Zapytaj o produkt
- Recenzje klientów
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Szczegóły wydania:
Forma wydania: Książka
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Miejsce wydania: Warszawa 2014
Ilość stron: 283 220 mm x 280 mm
Oprawa: twarda
ISBN 978-83-63696-18-4
Nowości
Wydawnictwo: ::Różne::
Naszą planetę zalewa plastik – czas na zmianę!
Cena:
19,90 zł
18,00 zł (5% VAT) Taniej o : 1,90 zł | Wydawnictwo: ::Różne::
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza!
Cena:
19,90 zł
18,00 zł (5% VAT) Taniej o : 1,90 zł | Wydawnictwo: Katedra
Książka jest próbą przemyślenia projektu społecznej zmiany systemowej w socjalistycznych n...
Cena:
40,00 zł
36,00 zł (5% VAT) Taniej o : 4,00 zł |
Wydawnictwo: Universitas
Widmo krąży dziś nie tylko po Europie. Krąży po całym świecie.
Cena:
39,00 zł
36,00 zł (5% VAT) Taniej o : 3,00 zł | Wydawnictwo: ::Różne::
Historyczny esej, w którym autor polemizuje z cierpiętniczo-bohaterską interpretacją polsk...
Cena:
59,90 zł
49,90 zł (5% VAT) Taniej o : 10,00 zł | Wydawnictwo: Okultura
Zbiór opowiadań Thomasa Ligottiego, który zapewnił mu miano klasyka nadnaturalnego horroru...
Cena:
52,00 zł
47,00 zł (5% VAT) Taniej o : 5,00 zł |